Valbeveiliging

Valbeveiliging om veilig op hoogte te kunnen werken is een vak. Vertic is als innovatieve fabrikant van valbeveiligingssystemen al vele jaren actief op alle gebieden waar op hoogte gewerkt moet worden.

Van railsysteem tot hekwerk, van staalkabel traject tot dakanker, voor elk type constructie of object kan Vertic een oplossing tegen valgevaar verzorgen.

Alle systemen van VERTIC voldoen aan of overtreffen de veiligheidsnormen en wettelijke vereisten waardoor valgevaar te allen tijde kan worden voorkomen.

Om de kwaliteit van de valbeveiliging producten optimaal te kunnen waarborgen worden deze bijvoorbeeld frequent onderworpen aan diverse veiligheidstesten. Dit gebeurt zowel intern, door de veiligheidsdeskundigen van VERTIC, als extern, door een daarvoor gespecialiseerd en onafhankelijk bedrijf. Kort gezegd. VERTIC hanteert een veiligheidsfactor welke vele malen hoger ligt dan door de EN regelgeving gesteld.Zo is bijvoorbeeld de EN795:1996 normering gewijzigd in een nieuwe versie, de EN795:2012. Deze nieuwe EN795:2012 normering is van toepassing in alle Europese landen en stelt nog hogere eisen aan fabrikanten en zorgt zodoende voor meer veiligheid van de klanten c.q. gebruikers. Wacht dus niet langer en installeer alleen nog valbeveiliging welke aan de EN795:2012 normering voldoet.
Goed te weten. Al van toepassing zijnde valbeveiligingssystemen van Vertic zijn al gecertificeerd en beschikbaar conform de nieuwe EN795:2012 normering.

Goed te weten. Al van toepassing zijnde valbeveiligingssystemen van Vertic zijn al gecertificeerd en beschikbaar conform de nieuwe EN795:2012 normering.

De veiligheid van de mens is een gevoelige materie welke door VERTIC, als specialist in valbeveiliging, zeer serieus wordt genomen op de producten en diensten die worden geboden.

Uiteraard zijn de professionals van VERTIC altijd bereid een persoonlijk valbeveiliging advies op locatie te geven. Van ontwerp tot montage is VERTIC namelijk dé specialist in valbeveiliging.

Gerelateerde producten:

Monica Lambrigger

Monica Lambrigger,

"Wilt u meer informatie of advies over valbeveiliging? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen, ik help u graag verder"

monica.lambrigger@vertic.nl Bel 088 - 321 80 00